Blogg

Ume och Sören tippar damtvåan

Jag hade egentligen tänkt lägga ut den här texten inför damernas heta derby igår men tekniska bristfälligheter – mest sannolikt mina – förstörde de planerna. Tänker dock inte undanhålla den här pärlan för er. Dels för att jag och Ume trots allt lagt ner vår tid i detta, men också för att jag omöjligt kan förlora den här tippningen…

I morgon snackar vi mer om allt det som hände i helgen.
***

Förra helgen inledde herrarna och nu är det även dags för damerna – och Tomelillas herrar – att kicka igång säsongen på bred front. Med anledning av detta tänkte jag förstås slänga upp ytterligare ett tips. Tyvärr är det som bekant så att det inte precis kryllar av sydöstlag på damsidan längre, men vi kan i alla fall glädjas åt att Blentarp, Gärsnäs och Tomelilla startar upp igen.
Den serien är dock fullkomligt omöjlig att tippa – nä, istället ringde jag min gode vän med världens längsta efternamn, en man som sitter inne med en riksbank av värdefullt och värdelöst vetande. Christopher Hansson Jacobsson är numera tränare för Janstorps damer, och ”Ume”, som han kallas i folkmun, ville hellre än gärna tippa damernas division 2.
Jag tror faktiskt att det blir en riktigt jämn serie som kommer att avgöras i sista omgången. Borgeby, Uppåkra och Skurup känns som de tre givna topplagen, och vi vill gärna vara med strax där bakom.”

  Här är Umes och mitt tips. Vi har inte helt spikat vad vi slår vad om, men det bör nämnas att senast vi gjorde upp så kostade det den gamle norrlänningen en gedigen vaxning av hårig kroppsdel. Det var några år sen, men minnet gör mig fortfarande varm inombords.

  Ume

  1. Borgeby
  2. Uppåkra
  3. Skurup
  4. Åhus
  5. Janstorp
  6. Södra Sandby
  7. Furulund
  8. Sjöbo
  9. Lunds SK
  10. Spjutstorp
  11. IFK Trelleborg
  12. FC Staffanstorp

  Sören

  1. Uppåkra
  2. Borgeby
  3. Skurup
  4. Åhus
  5. Södra Sandby
  6. IFK Trelleborg
  7. Janstorp
  8. Sjöbo
  9. Furulund
  10. Spjutstorp
  11. Lunds SK
  12. FC Staffanstorp

  Må bäste tippare vinna!